Ons hotel telt 138 luxe hotelkamers, en diverse andere faciliteiten zoals Vitae Wellnessresort Helmond, Restaurant op Suyt, bowling, congrescentrum, evenementencentrum en fitnesscentrum Fitland Helmond.

Bent u op zoek naar hotelaanbiedingen in Helmond voor een weekendje weg of nachtje weg?
Bekijk de arrangementen

Wellnessresort Helmond
Vitae Wellnessresort Helmond is een verrassend mooi en luxe beauty- en wellnessresort, meer info

Wellness

Restaurant op Suyt
Voor de echte Bourgondiër, open keuken met carving station en de heerlijke geur van de grill: dat is Op Suyt! Geniet bij restaurant Op Suyt van heerlijke stukken vlees, dagverse vis en vegetarische verrassingen. Restaurant Op Suyt is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. ’s Avonds kun je er terecht om te borrelen in de lounge of aan de bar. Voor het diner is het raadzaam om vooraf te reserveren, dat kan eenvoudig en snel online via onze website.

Restaurant Op Suyt

Bowling
Bowlen bij City Resort Helmond betekent hypermoderne bowlingbanen, voorzien van alle moderne snufjes, de nieuwste technieken op het gebied van LED-verlichting, gecombineerd met witte banen en videoclips. Heeft u zin om een avondje te bowlen tijdens uw verblijf in City Resort Hotel Helmond? Bekijk de mogelijkheden op onze website. Of informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.

Bowlen bij City Resort

Fitnesscentrum Fitland Helmond
Als hotelgast maakt u gratis gebruik van de uitgebreide faciliteiten van het inpandige fitnesscentrum, inclusief groepslessen. Zo kunt u zich helemaal in het zweet werken op één van de fitnessapparaten, of al dansend calorieën verbranden met Zumba. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een ontspannen les BodyBalance.

Fitland Helmond

Vergaderzalen
City Resort Hotel Helmond biedt een totaalpakket aan zalen, diensten en faciliteiten om evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken.  Meer info

Feesten en Partijen
Bekijk de diverse mogelijkheden voor feesten partijen brunches teamuitjes en kinderprogramma’s. Alle info

Events